SISUSTUS- JA TILASUUNNITTELU

Tarjoamme sisustus- ja tilasuunnittelua kodeille, yrityksille ja julkisyhteisöille Varsinais- Suomen alueella. Yritykseni kautta saat kaiken sisustukseen liittyvän suunnittelusta ja materiaalien hankinnasta kokonaisvaltaiseen toteutukseen asti.

Koti on tärkeä, ja siksi sisustussuunnittelu lähtee aina asiakkaan toiveista ja tarpeista. Se voi olla kokonaisvaltaista suunnittelu- ja toteutuspalvelua tai vain sisustuskonsultaatio tai seinän värin valinta.

Sisustuselementtien asiantuntijana suunnittelija säästää asiakkaan aikaa, vaivaa ja usein myös rahaa. Hän etsii sopivimmat kalusteet ja materiaalit ja yhdistelee ne toimivaksi, esteettiseksi kokonaisuudeksi. Kaipaatpa sitten vain pientä apua tai suurta muutosta.


SISUSTUSKONSULTAATIO

Konsultaatiokäynnillä asiakkaan luona annan neuvoja täsmäkysymyksiin ja sisustusongelmiin. Kysymyksessä voi olla tilan väri-, kaluste-, tekstiili-, valaistus- tai pintamateriaalien suunnittelua, kalustejärjestyksen muutos tai toiminnallisuuden parantaminen. Suunnittelun osa-alueet valitaan asiakkaan toiveiden mukaisesti ja se voi tapahtua kohteessa, mutta tarvittaessa myös sisustus-, laatta-, tai tekstiilimyymälässä. Konsultaatiokäynnillä ei tehdä kohteesta varsinaista suunnitelmapiirrosta, kevyttä luonnostelua keskustelun lomassa voidaan tehdä. Jos konsultaatiokäynnin jälkeen haluatkin koko sisustussuunnitelman, vähennetään konsultaation hinta lopullisesta hinnasta. Konsultaatiokäynti kestää max. 2 tuntia.


UNIIKIT SEINÄMAALAUKSET

Suunnittelen ja maalaan myös uniikit seinämaalaukset. Maalauksen lähtökohtana voi olla oma valokuva, yrityksen logo tai voin tehdä suunnitelman toiveiden pohjalta.


SISUSTUSKOULUTUSTA RYHMILLE JA OPPILAITOKSILLE

Talvitie Design toimii myös luennoitsijana ja opintokokonaisuuksien vetäjänä eri sisustusalan oppilaitoksissa. Kysy luennointia myös seuroille, järjestöille tai henkilökuntasi virkistysiltaan.


LAHJAKORTTI

Sisustussuunnittelun lahjakortilla voit ilahduttaa häntä, jolla on jo kaikkea! Anna lahjakortti ensikotiaan sisustavalle, vastavalmistuneelle, hääparille, iäkkäille vanhemmillesi, ystävällesi tai kenelle tahansa sisutuksesta kiinnostuneelle.

Lahjakortti voidaan määritellä haluamallesi tuntimäärälle tai valitsemallesi palvelulle. Lahjakorttia voi käyttää sisustussuunnitteluun tai –konsultaatioon, tekstiili-, väri- tai pintamateriaalisuunnitteluun, sesonkisomistukseen tai vaikkapa ikäihmisen kodin turvallisuuden ja toiminnallisuuden parannussuunnitteluun.

Ota yhteyttä ja mietitään yhdessä lahjakortin arvo!

Ota yhteyttä