AJANKOHTAISTA

Suositut Sisustusillat jatkuvat taas!

Seuraavaa sisustusiltaa vietetään  Talvitie Designilla torstaina 27.03.2014 klo 18.00-21.00. Illan ohjelmaan kuuluu sisustusluento, pientä iltapalaa sekä kierros tiloissamme. Tule viettämään yksin tai porukalla hauskaa sisustusiltaa. Illan hinta on 28€, sisältäen ohjelman sekä tarjoilut.  Paikkoja on rajoitettu määrä, joten ilmoittaudu pian, viimeistään kuitenkin ma 24.03 numeroon 050 3399094 / Tuija

KEITTIÖSUUNNITTELUN KURSSI

Haaveiletko uudesta keittiöstä?
Tule mukaan keittiösuunnittelunkurssille oppimaan keittiösuunnittelusta sekä suunnittelemaan oma keittiösi!

Kurssilla käydään läpi keittiösuunnittelun eri osa-alueet, materiaaleista kaapistoratkaisuihin. Suunnitelman laadinnassa saat apua kurssin vetäjältä sisustussuunnittelija, Tuija Talvitieltä, joka opastaa ja neuvoo kaikissa valinnoissa sekä erityisesti ongelmakohdissa.
Kurssin päätteeksi saat mukaasi, paitsi valmiin keittiösuunnitelman, jolla voit pyytää tarjouksen eri keittiötoimittajilta, myös eväitä oman kodin sisustuksen jatkosuunnitteluun. Kurssin pituus on 12 h ja se jakautuu neljään 3h:n osioon.

Kurssin hinta on 295€ ja se järjestetään 25.2 - 17.3.2014 välisenä aikana klo 18.00-21.00 Talvitie Designin tiloissa, osoitteessa Sairaalakatu 11, 23500 Uusikaupunki. Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Tuija Talvitie 050 339 9094

KURSSIN KOKOONTUMISPÄIVÄT

ti 25.02

ma 03.03

ma10.03

ma 17.03

SISUSTUKSEN TEEMAILLAT

Uudenkaupungin ammatti- ja aikuisopisto Novidassa on parhaillaan menossa neljän kerran Sisustuksen teemaillat-kokonaisuus, jonka sisällöstä Talvitie Design vastaa. Kurssi on saanut hyvän ja innostuneen vastaanoton, mutta mikäli vielä haluat mukaan, lupasivat Novidan tytöt järjestää lisää tilaa. Jos  sisustaminen kiinnostaa ja haluat oppia siitä lisää, hyppää mukaan joukkoomme. Seuraavalla tapaamisella to 13.02 klo 18.00-21.00, käymme läpi eri pintamateriaaleja, tutustumme tapetteihin, sisustusmaaleihin sekä opimme, miten väreillä voi muokata tilaa ja, miten maalisävyn valinnasta tulee helpompaa.

 

SISUSTUSSUUNNITTELUN KURSSI

Opi sisustussuunnittelun perusteet ja tee sisustussuunnitelma omaan kotiisi ammattilaisen opastuksella!

Kurssilla käydään läpi sisustussuunnittelun eri osa-alueita perusteista yksityiskohtaisempiin vinkkeihin. Lisäksi opit kurssin aikana tekemään itse kokonaisvaltaisen sisustussuunnitelman valitsemaasi huoneeseen. Huone voi olla mikä tahansa kuiva tila; makuuhuone, olohuone, työhuone, lastenhuone, eteinen jne. (ei kuitenkaan keittiö tai kosteat tilat). Suunnitelman laadinnassa saat apua kurssin vetäjältä sisustussuunnittelija, Tuija Talvitieltä, joka opastaa ja neuvoo kaikissa valinnoissa sekä erityisesti ongelmakohdissa.

Kurssin päätteeksi saat mukaasi, paitsi valmiin sisustussuunnitelman, myös roppakaupalla eväitä oman kodin sisustuksen jatkosuunnitteluun. Kurssin pituus on 15 h ja ne jakautuvat viiteen 3h:n osioon.

Teoriaosuuksissa käsitellään

  • Sisustussuunnittelun perusteita
  • Tilantarvetta, mitoitusta ja asettelua
  • Valaistuksen perusteita
  • tekstiilejä, pinta- sekä kalustemateriaaleja
  • suunnittelua mittakaavan avulla

NAISILLE SUUNNATTU PINTAKÄSITTELYN KURSSI

Kurssilla opit tuunaamaan, entisöimään ja pintakäsittelemään uusia ja vanhoja kalusteita. Kalusteiden ei tarvitse olla vanhoja entisöitäviä, vaan uudemmatkin kalusteet voidaan käsitellä mielen mukaan erinäköisiksi. Myös kevyttä verhoilua kaipaavat kalusteet sopivat mukaan. Kurssi sopii niin vasta-alkajille kuin edistyneemmille!

Ilmoittautumiset sekä lisätiedot Tuija Talvitie 050 339 9094

Osallistumismaksu on 150 € tai kahdessa erässä 2 x 80 €. Kurssimaksu sisältää opetuksen, ohjauksen ja työkalujen käytön. Materiaalit ja työkohtaiset siveltimet, hiomapaperit ym. kurssilainen kustantaa itse. Kurssitilat Ylinenkatu 16, 23500 Uusikaupunki (kahvila Pulliksen takana)


VERHOILLUN SÄNGYNPÄÄDYN VALMISTUSKURSSI

Kurssi toteutetaan non-stop kurssina ja hintaan kuuluu kuusi perättäistä kurssikertaa. Lisätietoa kurssin ajankohdasta saat Tuija Talvitieltä.

Kurssin aikana suunnittelet ja valmistat alusta loppuun haluamasi kaltaisen verhoillun sängyn päädyn. Pääty voi olla syvänapitettu tai sileä, koristenauloilla viimeistelty tai pelkistetty, parisänkyyn tai pienempään. Kurssi sopii niin vasta-alkajille kuin edistyneille!

Ilmouttautumiset sekä lisätiedot Tuija Talvitie 050 339 9094 tai .

Kurssi täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tervetuloa!

Osallistumismaksu on 100 €. Kurssimaksu sisältää opetuksen, ohjauksen ja työkalujen käytön. Työkohtaiset materiaalit kuten vaahtomuovit, kankaat, niitit ym. kurssilainen kustantaa itse. Kurssitilat Ylinenkatu 16, 23500 Uusikaupunki (kahvila Pulliksen takana)

OTA YHTEYTTÄ